Hvordan opretter jeg en e-mail-adresse?

Denne guide forklarer dig, hvordan du opretter en e-mail-adresse på et domæne på dit Surftown webhotel.

2
Klik på ikonet "Email administration".

Klik på ikonet "Email administration".

3
Vælg domænet, som e-mail-adressen skal oprettes på og klik "Udfør". Vælg dernæst "Opret email".
Fremgår dit domæne ikke i listen, bør du tjekke om <a href="/node/284/" title="Vejledning: Hvordan slår jeg mailservice fra på mit domæne?">mailservice for domænet er aktivt</a>.

Vælg domænet, som e-mail-adressen skal oprettes på og klik "Udfør". Vælg dernæst "Opret email".

Fremgår dit domæne ikke i listen, bør du tjekke om mailservice for domænet er aktivt.

4
Indtast den e-mail-adresse, som du ønsker at oprette.

Indtast den e-mail-adresse, som du ønsker at oprette.

5
For at beskytte dig mod spam- and virus-mails, kan du aktivere "AntiSpam" og "AntiVirus". Grundet en midlertidig fejl er det vigtigt at de begge er slået enten til eller fra for at e-mail-adressen virker korrekt.

For at beskytte dig mod spam- and virus-mails, kan du aktivere "AntiSpam" og "AntiVirus". Grundet en midlertidig fejl er det vigtigt at de begge er slået enten til eller fra for at e-mail-adressen virker korrekt.

6
Sæt kryds i "Mailboks" og indtast et kodeord for e-mail-adressen. Du vælger selv dit kodeord.

Sæt kryds i "Mailboks" og indtast et kodeord for e-mail-adressen. Du vælger selv dit kodeord.

7
Klik på "Tilføj" for nu at oprette den ønskede e-mail-adresse.

Klik på "Tilføj" for nu at oprette den ønskede e-mail-adresse.

8
Din nye e-mail-adresse kan nu ses i oversigten over e-mail-adresser for det valgte domæne. E-mail-adresserne "postmaster" og "webmaster" er allerede oprettet ved ibrugtagning af dit webhotel. Bemærk, at postmasteradressen er obligatorisk og derfor ikke kan slettes.

Din nye e-mail-adresse kan nu ses i oversigten over e-mail-adresser for det valgte domæne. E-mail-adresserne "postmaster" og "webmaster" er allerede oprettet ved ibrugtagning af dit webhotel. Bemærk, at postmasteradressen er obligatorisk og derfor ikke kan slettes.

9
Bemærk: Ved oprettelse af en ny emailadresse, vil der kunne gå op til 10 minutter før emailadressen er oprettet i din Surftown Webmail.

Bemærk: Ved oprettelse af en ny emailadresse, vil der kunne gå op til 10 minutter før emailadressen er oprettet i din Surftown Webmail.

Din bedømmelse: Ingen Gennemsnit: 3.4 (56 bedømmelser)

Keyword search

Find artikler

Klik på et ord for at påbegynde søgning.

Kategorier

Tags (søgeord)